Dijous 14 d’abril va ser un mercat diferent. Els alumnes de 2n d’ESO de Granollers tenien tot preparat per obrir les portes del #MTG16, la 2a edició del Mercat de Tecnologia  de #granollers.

Més de 600 alumnes han visitat durant tota la setmana el #MTG16  i han provat de primera mà els prototips de robòtica dels seus companys.

Enguany, als alumnes de 16 i 17 anys, els esperava una sorpresa. 12 directius i responsables d’enginyeries els farien una visita i assistirien a la presentació dels treballs finals de posobligatòria.

Acabada les presentacions, membres del professorat, tècnics de l’Ajuntament i el grup d’empresaris van realitzar un esmorzar de treball on es van intercanviar els punts de vista entorn la formació tecnològica en l’educació obligatòria, pràctiques d’empreses i fins i tot, la reputació social de les enginyeries al nostre país.

Tots els participants van arribar a la conclusió en que cal un apropament d’aquests dos vectors (empresa i educació)  i poder així, fomentar les vocacions tecnològiques a Granollers una ciutat industrial.

 

L’experiència pionera, va ser emocionant, tant per part d’empresaris com del professorat de batxillerat tecnològic i científic. Tant és així, que ambdues parts han acordat repetir l’experiència l’any vinent col·laborant activament tant en la formulació de propostes de projectes com de pràctiques

Si ets empresari/a amb seu a Granollers i vols participar en aquest grup, escriu-nos via correu electrònic. T’hi esperem!

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s