Tenir una estratègia digital alineada al teu model de negoci és clau per al teu projecte o empresa.

Per aquest motiu, des del Punttic Muntanyola volem anar més enllà dels tallers pròpiament formatius, que tot i ser pràctics, tenen com a finalitat  la capacitació i l’empoderament de l’emprenedor i/ o professional.

Traduït a un llenguatge empresarial, perseguim la capacitació de la persona emprenedora en la presa de decisions i transformació digital del negoci


Per aquest motiu, hem dissenyat aquesta enquesta que conjuntament amb l’acompanyament i la formació que oferim a Can Muntanyola, et serviran de GUIA per anar desenvolupant de forma sostenible LA TEVA pròpia estratègia DIGITAL

ENQUESTA 1. LA COMUNICACIÓ DIGITAL AL TEU NEGOCI

Vols donar a conèixer el teu projecte, el teu negoci? Ets la persona encarregada de portar els temes de comunicació digital?

Si et trobes en algun d’aquest casos, és important valorar quines capacitats i recursos disposes al teu abast.

Amb aquesta finalitat hem dissenyat aquesta enquesta, el punt de partida que t’ajudarà a identificar els principals elements claus a tenir en compte a l’hora de comunicar o vendre el teu producte i servei.

Què farem amb la teva informació?

Si ets EMPRENEDOR/A: T’assessorarem des de la fase inicial de la idea, fins a la constitució de la teva empresa: integrant la dimensió digital al teu pla de negoci o estratègia d’empresa (EINES 2.0, xarxes socials, estratègia de comunicació, etc…)

Si ets EMPRESA: T’informarem del recursos i agents TIC  adreçats a pimes i professionals. En cas que et vulguis formar et dissenyarem un itinerari formatiu a mida que et permeti un estalvi de temps.

Si ets COMERÇ: Recollirem els vostres interessos en formació en EinesTIC i xarxes socials per a futures programacions . També, si ho desitgeu podeu accedir als servei de dinamització del Punt Tic per a formular alguna consulta.

 

2 thoughts on “Sol·licita hora al Punttic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s